Home  »  Support  »  Handleidingen/Power Tips
IDM Power Tips

Diverse gebruikers hebben gevraagd om meer diepgaande informatie over specifieke functies die in onze applicaties worden gebruikt. We onderhouden een archief van gedetailleerde informatie betreffende handige, tijdbesparende functies in IDM's groeiende arsenaal van krachtige producten.

Heeft u een idee voor een power tip?

Als u een idee heeft voor een power tip, mail ons dan (in het engels)

IDM power tips per applicatie

De power tips zijn momenteel alleen in het engels beschikbaar. Onderstaande links verwijzen naar de engelstalige website.

UltraEdit
 UEStudio
 UltraCompare
 UltraSentry

Bespaar bijna 50%

IDM Software Bundles

Bespaar bijna 50% op UltraEdit door deze samen te kopen met een ander IDM product

Gratis UltraEdit toolbar

Free UltraEdit toolbar

Een browser toolbar voor IE of Firefox met UltraEdit en UltraSentry integratie!